Мануела Саркисян разказва за книгата си Джодни чародейства“. На страниците

...
Мануела Саркисян разказва за книгата си Джодни чародейства“. На страниците
Коментари Харесай

Мануела Саркисян и спасителните мечти

Мануела Саркисян споделя за книгата си „ Джодни чародейства “. На страниците ѝ ще откриете 10 джобни изненади, дохвърчали от Приказното царство на крилете на детското въображение и съхранени от Пазителката на изгубените приказки – Чародея, чудновата бабичка с рижава коса и голям брой джобове. Вътре е прикрит и специфичен справочник за избавяне на приказки, с който можете да измислите и оживите своя лична приказна история.

Творческият екип на книгата са Мануела Саркисян – (съ)автор на приказните истории и актриса; Цвета Белчева – креативен редактор, актуален публицист, прочут от „ Тялото приказва “, „ Аз желая да бъда… “, „ Инспектор Бу в следствие на КОЙ се опита да токсини капитан Пърси “; Семела Гръмова – художник и оформител на книгата, който образно надгради и вдъхна живот на джобните приказки с гръмовен обсег и пъстроцветна приятност за очите.

Вал Стоева от Detskiknigi.bg написа: „ Джобни чародейства “ е огледало, в което се отразяват детското въображение и гений. Събраните приказки носят на читателя неспокойствие, наслада, цялостни шепи ентусиазъм и щипка горест. Нещо повече, те оказват помощ на всяко дете да повярва, че има суперсили, които го трансформират в избавител на приказни истории “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР