Мануел Пелегрини е новият мениджър на Уест Хем Юнайтед, потвърдиха

...
Мануел Пелегрини е новият мениджър на Уест Хем Юнайтед, потвърдиха
Коментари Харесай

Официално: Мануел Пелегрини пое Уест Хем

Мануел Пелегрини е новият управител на Уест Хем Юнайтед, потвърдиха от лондонския клуб. 64-годишният чилиец е подписал контракт за период от три години и наследява на поста Дейвид Мойс, който напусна преди няколко дни.

Бившият ментор на Реал Мадрид и Манчестър Сити напусна китайския Хебей Форчън, с цел да подпише контракт с „ чуковете “.

Пелегрини напуща Китай, с цел да подпише с Уест Хем

„ Радостен съм да поздравявам с добре пристигнал Мануел Пелегрини в Уест Хем. Той е един от най-уважаваните футболни треньори в света и всички ние нямаме самообладание да стартираме да работим дружно “, разяснява босът на Уест Хем Дейвид Съливан.

„ За нас беше значимо да назначим някой, който познава Висшата лига, някой, който освен познава съперниците, само че и Уест Хем и нашите упоритости. Мануел има репутацията на треньор, който изповядва атакуващ футбол и умее да извлича максимума от футболистите си. Ние имаме вяра, че той ще докара нови гении на „ Лондон Стейдиъм “, както и ще усъвършенства сегашния ни състав. Преди всичко той е победител, който знае какво се изисква да бъдеш печаливш на най-високото равнище “, сподели още той.

Your new West Ham United manager... #WelcomePellegrini pic.twitter.com/UuPWfGCZbz
— West Ham United (@WestHamUtd) May 22, 2018
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР