Мансур Абас, лидерът на РААМ (Обединен арабски списък) и депутат

...
Мансур Абас, лидерът на РААМ (Обединен арабски списък) и депутат
Коментари Харесай

Израелски депутат-арабин призова палестинските терористи да сложат оръжие

Мансур Абас, водачът на РААМ (Обединен арабски списък) и народен представител в израелския кнесет, съобщи в изявление за CNN: „ За да продължат напред, палестинските въоръжени групировки би трябвало да смъкват оръжие “. Според арабско-израелския политик, тяхната политика на принуждение " постоянно се е проваляла ", до момента в който " палестинският народ заплаща цената " за тези дейности.

Мансур Абас счита също, че въпросните въоръжени групировки би трябвало да търсят дипломатически път, с цел да слагат настояванията си. „ Те би трябвало да работят ръка за ръка с властта в Палестинската автономност, с цел да осъществят национално придвижване, което да се стреми към палестинска страна с спокойно решение, дружно с страната Израел “.

В изявлението Мансур Абас осъди изрично клането от 7 октомври, като сподели, че „ това не може да бъде обсъждано и не може да бъде целесъобразно, тъй като опонира на всички човешки и религиозните полезности “.

През 2021 година Мансур Абас наруши дългогодишно табу, като вкара своята арабска партия в държавното управление на Израел. Нестабилната коалиция в последна сметка се...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР