Маноле, Маноле, да си беше стоял при Сталин… Така съветва

...
Маноле, Маноле, да си беше стоял при Сталин… Така съветва
Коментари Харесай

Маноле, Маноле, да си беше стоял при Сталин…

Маноле, Маноле, да си беше стоял при Сталин… Така поучава продуцентът на документални филми и журналист Виктор Димчев изгоненият през днешния ден от парламентарно съвещание народен представител Манол Пейков поради приложимост на алкохол.

 

SafeNews разгласява поста му във Facebook без редакторска интервенция:

 

Мъжът на годината, русофилът, който пее частушки и се бори против неправдата, се напил и го изгониха от Парламента.
По-опасни са трезвениците там, героите от компроматите на Делян, които мълчат, до момента в който пиноките се излагат обществено.
Маноле, Маноле, да си беше стоял при Сталин…

 

 

Пореден цирк в Народното събрание се разигра през днешния ден, припомня SafeNews.

„ Възраждане “ се оплакаха, че депутата от ПП-ДБ Манол Пейков нарушава реда. Те обявиха, че той е в нетрезво положение. Наложи се Пейков да бъде изведен от залата от квесторите, до момента в който се оправдаваше: Може да съм топчест и чорлав, само че не съм пийнал!

Напрежението сред Пейков и „ Възраждане “ се зароди по време на изявление на водача на партията Костадин Костадинов

Той се качи на трибуната откакто бяха изслушани премиера Николай Денков и военния министър Тодор Тагарев. Те обясниха, че няма да пращаме бойци в Украйна.

Но до момента в който Костадинов говореше от естрада, Пейков крещеше от залата: „ Времето! “. Навярно той е имал поради, че даденото време за изявление на Костадинов е изтекло.

„ Както виждате сега в залата има хора, които са в нетрезво положение. Не за първи път представители на ПП-ДБ влизат в залата явно консумирали алкохол, явно в нетрезво положение “, обърна се Костадинов към шефа на Народното събрание Росен Желязков.

Тук се намесиха и депутатите от „ Възраждане “

Те отидоха до квесторите в пленарната зала, с цел да насочат вниманието им към Пейков. Малко по-късно те отидоха да беседват с депутата и най-после излязоха дружно от пленарната зала.

 

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР