Манифестация на подлостта, двуличието и предателството.Така председателят на АБВ Румен

...
Манифестация на подлостта, двуличието и предателството.Така председателят на АБВ Румен
Коментари Харесай

Румен Петков: Формирането на правителство с неясно бъдеще е проблем на цялото общество

Манифестация на подлостта, двуличието и измяната.

Така ръководителят на АБВ Румен Петков разяснява в три думи политическите процеси в последната седмица, довели до единодушие по образуване на кабинет.

Подлост към жителите и митинга против статуквото, лицемерие в другояче безапелационните тези на предизборната акция и изменничество в демонстрацията на визии за вероятните политически конфигурации и за ръководство, изясни той.

Пред медиите в Плевен, в разбор на политическите процеси в страната, след декларираната воля за държавно управление с втория мандат на ПП-ДБ и с ротация през девет месеца на министър-председателя, Румен Петков съобщи, че образуването на държавно управление с неразбираемо бъдеще е проблем на цялото общество.

Предвид посочените цели на държавно управление с втория мандат - конституционна промяна за промени в структурата на прокуратурата и Висшия правосъден съвет – Петков счита, че това е проява от страна на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС на заинтригуваност от неработеща правосъдна система.

Това обслужва престъпността, която вижда, че не е обект на правораздаването и правоохраната, разяснява още водачът на АБВ. Сред заложените цели също е да се извърши законодателната стратегия за Шенген и еврозоната, от което проличава неспособността на водещите политически обединения да доведат България до Шенген и еврозоната, счита Петков.

Що се отнася до оповестеното желание за ротация на премиерския пост, Румен Петков предвижда, че това ще докара до края на държавното управление след 9 месеца и ще наложи осъществяването на цялата процедура – връчване на мандати, договаряния, сформиране на кабинет – отначало.

По думите на ръководителя на Политическа партия АБВ държавно управление с втория мандат ще ангажира България с войната в Украйна по най-грубия и необмислен метод. По информация на Петков страната ни е поела ангажимент за даване на един от комплексите С-300. Ако това е по този начин, то би било огромен удар върху националната ни сигурност, добави той.

Петков е безапелационен също, че страната ни би трябвало да упорства и за справедлива оценка на радиационната конюнктура в Украйна и Полша, тъй като съгласно редица американски издания излязоха с данни, че тя е внезапно влошена.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР