Manhart е една от водещите фирми в света на тунинга

...
Manhart е една от водещите фирми в света на тунинга
Коментари Харесай

BMW X5 с тунинг от Manhart и над 800к.с. се продава в България

Manhart е една от водещите фирми в света на тунинга и рядко пропускат възможността да доработят някои от най-мощните автомобили на всяка марка. Такъв е случаят и с BMW X5M Competition, което дори и в „ стоков “ вид предлага изключително поведение със своите 625 конски сили.
`BMW

В началото на тази година от студиото представиха пакета си за X5M Competition, а само няколко месеца по-късно, преработен автомобил се появи в най-големия сайт за продажба на автомобили в България –. е от софийска автокъща, а екземплярът струва точно 145 хиляди евро без ДДС.
`BMW

„ Баварското “ SUV е решено в черен цвят със златни акценти и 22 цолови джанти, а от Manhart са се погрижили за добавки по броните, праговете и капака на Х5М. Интериорът също е претърпял някои промени, но по-интересното всъщност се крие под капака, където 4.4-литровият осмак също не е останал в заводски вид.
`BMW

Доработената версия носеща името MHX5 800 генерира 823 конски сили и максимален въртящ момент от 1080 нютон метра, които се предават към четирите колела, посредством автоматична трансмисия с 8 предавки. От тунинг студиото не разкриват данни за ускорението, но то със сигурност е подобрено спрямо стандартните 3.8 секунди.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР