Mango, европейска група за бърза мода инвестира в Union Avatars,

...
Mango, европейска група за бърза мода инвестира в Union Avatars,
Коментари Харесай

Модният бранд Mango инвестира в създатели на аватари и други стартиращи бизнеси

Mango, европейска група за бърза мода влага в Union Avatars, платформа за цифрова еднаквост за основаване на аватари в разнообразни стилове, в това число хиперреалистичен аватар.

Инвестицията включва финансова поддръжка за стартъпа посредством конвертируем заем за дялово присъединяване и съставлява навлизането на Union Avatars в Mango Start Up Studio, стартъп ускорителя на компанията, посредством който бизнесмените могат да научат от първа ръка по какъв начин работи Mango и по какъв начин могат да развият своя бизнес модел.

Това е четвъртата инвестиция, направена от Mango Start Up Studio от стартирането му през 2022 година Преди това акселераторът на компанията е вложил в стартъп за резистентност, който е профилиран в препродажба на текстилни боклуци, и в Payflow, компания, която предлага заплати при поискване и гъвкави обезщетения. Третата поддръжка на компанията беше адресирана до La Más Mona, платформа за празненство рокли и аксесоари чартърен.
 Испанската верига MANGO удвоява магазините си в България през 2019-а
Испанската верига MANGO удвоява магазините си в България през 2019-а

Нови обекти ще отворят порти в София и Варна

Union Avatars, започва през 2020 година, с цел да помогне на фирмите и потребителите да се приготвят за бъдещето на цифровата еднаквост, като дава принадлежности за основаване на аватари в разнообразни стилове за обществени медии, среди за виртуална действителност и игри. В същото време разрешава свързване на еднаквост сред другите платформи.

Mango Start Up Studio е новаторската компания на Mango, учредена, с цел да работи като ускорител за започващи фешън компании. Фокусирана е върху разкриване на нови благоприятни условия за напредък и присъединяване в създаването на нови технологии или бизнес модели.

За тази цел Mango Start Up Studio непрестанно взе участие в търсенето на компании и хрумвания в стадий на развиване, с цел да влага начален капитал, който ще способства за нововъведенията във веригата на цената на модата и ще усъвършенства преживяването на клиентите.
 Снимка 625786
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР