Мангъров е глупав, или говори глупости, в които не вярва

...
Мангъров е глупав, или говори глупости, в които не вярва
Коментари Харесай

Журналист попиля Мангъров: Или е глупав, или говори глупости

Мангъров е малоумен, или приказва нелепости, в които не има вяра и той. Това мнение изрече в профила си във Facebook журналистът Цветан Фиков във връзка последните изказвания на инфекциониста, който съобщи, че няма да си поставя ваксина за ковид, тъй като имал антитела.

"Питам се бил ли е болен и в случай че не, по какъв начин го е изкарал? Но по-важният въпрос е, за какво се е тествал с цел да открие, че го е карал и има антитела, откакто съгласно неговата доктрина „ се тестваш единствено, в случай че си болен и имаш симтоми, другояче било нелепост “? ", отбелязва Фиков.

Ето и цялостния текст на коментара му:

Мангъров нали развиваше доктрина, че „ щом нямаш симтоми значи не си болен и не може да заразяваш, че няма потребност да се тестваш щом нямаш симтоми и не си болен “?

Сега разви доктрина, че прекарал Ковид без симтоми и имал антитела!

Питам се бил ли е болен и в случай че не, по какъв начин го е изкарал? Но по-важният въпрос е, за какво се е тествал с цел да открие, че го е карал и има антитела, откакто съгласно неговата доктрина „ се тестваш единствено, в случай че си болен и имаш симтоми, другояче било нелепост “?

Значи или Мангъров е малоумен, или приказва нелепости, в които не има вяра и той. Не знам, не знам!

(Има една поредност по national geographic „ Теория на нелепостта “...)

Мангъров нали развиваше доктрина, че “щом нямаш симтоми значи не си болен и не може да заразяваш, че няма потребност да се...
Публикувахте от в
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР