Манекенката Глория Петкова, която нашумя с участието си в шоуто

...
Манекенката Глория Петкова, която нашумя с участието си в шоуто
Коментари Харесай

Скандалната Глория от „ВИП Брадър” взе най-важното решение в живота си

Манекенката Глория Петкова, която нашумя с присъединяване си в шоуто „ ВИП Брадър” през 2016 година, ще се омъжва след броени месеци, признава самата тя. Стройната красавица е получила предложение за брак точно на рождения си ден и не се поколебала да изрече заветното „ да”. „ Беше доста благ и сантиментален миг. Моят другар се постара да ме изненада”, споделя Глория, която в последно време се изявява и като актриса.

За да я зарадва по случай персоналния й празник, годеникът й провел впечатляваща разходка със аероплан над Рилските езера. Вълнуващият ден приключил с изискана вечеря, по време на която той коленичил и извадил пръстен на стойност няколко хиляди лв. от джоба си. Глория дала отговор с категорично„ да” на въпроса „ Ще се омъжиш ли за мен?” и в този момент влюбените приготвят сватбата си.

За половинката на Петкова не се знае доста. Известно е, че не е обществена персона, занимава се със личен бизнес и не е чужденец, както предходното й гадже. Неотдавна моделката любеше италиански фотограф, само че тази връзка остана в историята.

Това е третият път, когато Глория приема годежен пръстен, само че тя дефинира предходните си прекарвания като „ наивни и детски”. В предишното манекенката е имала къса любовна връзка с артиста Явор Бахаров. Искрите сред тях бързо пламнали, само че също толкоз бързо и угаснали, написа " Уикенд ".

Глория сама призна във визитката си за шоуто „ ВИП Брадър”, че е бисексуална. Тя е имала няколко афери с представителки на своя пол. „ По едно време бях уверена, че в действителност си падам по дами и съм лесбийка. Човек би трябвало да опита от всичко, с цел да открие себе си”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР