Мандатът няма цена. Аз виждам, че страхът от този проект

...
Мандатът няма цена. Аз виждам, че страхът от този проект
Коментари Харесай

Ананиев, ВОЛТ: Не сме поставяли никакви условия на "Продължаваме промяната"

Мандатът няма цена. Аз виждам, че страхът от този план е огромен, тъй като и статуквото, и провалените партии се тормозят от него. От тази позиция има всевъзможни спекулации в пространството, само че нашата сделка е доверие – даваме доверие, не сме поставяли никакви условия на Кирил Петков и Асен Василев.

Това съобщи в предаването " Лице в лице " ръководителят на Политическа партия " Волт " Настимир Ананиев.

Той добави още, че преди идните парламентарни избори " Волт " и " Продължаваме промяната " ще сключат съглашение за разпределение на партийната дотация.

Ананиев разяснява, че от политическата партия са застанали зад новия план на някогашните министри, тъй като профилът му е доста непосредствен с този на " Волт ". Това е и повода, заради която те са потърсили Кирил Петков и Асен Василев.

" Те демонстрираха, че за три месеца с каузи, а не с думи, работата може да бъде свършена. Много хора декларират, че биха дали своят вот за този тандем, а ние просто им осигуряваме тази опция ", сподели той.

Лидерът на " Волт " разгласи, че би станал част от листите за идните избори, в случай че партийните структури изразят такова предпочитание и в случай че се наложи, ще подпише и така наречен " контракт за честност ".

Ананиев отхвърли и изказванията, че партията му е напуснала
" Изправи се БГ! Ние идваме! ", поради появилите се тогава клюки за учредяването на нов план от Василев и Петков.

" Напуснахме ИБГНИ, тъй като там се развихри един скандал – „ 500k”, който беше втори и младежите във „ Волт “ не одобряват правенето на политика по този метод ", съобщи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР