Мандатът на Здравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен

...
Мандатът на Здравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен
Коментари Харесай

ГЕРБ оцени кметския мандат на Здравко Димитров като посредствен

Мандатът на Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на е много несъвършен – това е оценката на партия в Пловдив. Според водача й Иван Тотев още в самото начало са взети неверни решения, което е довело до разграничаването на от Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на. 

Тотев съобщи, че неверно дефинирани проблеми и неверни решения за тях са повода за разграничаването на от кмета. 

Според него екипът на Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на е набелязал цели, които по- скоро навредиха на града с тяхното несвоевременно осъществяване и се е отказал да продължи други планове, като бул. " Северен ", които са били нужни

" Градът има потребност от водач и водачество ", акцентира Тотев и добави, че претендентът за кмет ще бъде избран през юли или август. Той не изключи опцията претендентът им да не е от средите на партията.

" Вече имаме една кандидатура в лицето на Манол Пейков, гледаме на нея съществено и ще отговорим уместно ", съобщи БНР.

в Пловдив са удовлетворени от резултата на парламентарните избори, тъй като са нараснали броя на гласоподавателите си, макар че останаха втора мощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР