Мандатът на Продължаваме промяната за съставяне на правителство беше обречен

...
Мандатът на Продължаваме промяната за съставяне на правителство беше обречен
Коментари Харесай

Трети мандат при ДБ, ГЕРБ и ДПС казват Да, ПП да реши може ли

Мандатът на " Продължаваме промяната " за сформиране на държавно управление беше жертван още през цялото време, само че има късмет с третия мандат кабинет въпреки всичко да бъда формиран. Това може да се чака единствено в случай че президентът Румен Радев го даде на " Демократична България ". Това няма да бъде елементарно решение за него, само че Корнелия Нинова се трансформира в най-големият му конкурент, а разминаването със Стефан Янев е реалност още от времето, когато днешния водач на " Български напредък " беше единствено министър на защитата в държавното управление на Кирил Петков. Ако третият мандат отиде при Демократична България, Христо Иванов към този момент сподели, че държавно управление без ГЕРБ е невероятно. Въпрос на политическа зрялост е Политическа партия да осъзнае, че нови избори не са добър вид за тях и също да поддържат експертен кабинет, без ярки политически лица с мандата на Демократична България и гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи, предвижда Ружа Райчева, парламентарен кореспондент на OFFNews.bg.
Ще успее ли 48-то Народно събрание да одобри законовите промени, поради които президента не бърза с връчването на мандатите? Безпроблемно ли е влизането ни в еврозоната на 1 януари 2024 година? Правилно ли постъпиха депутатите, като повикаха генералния шеф на Българска национална телевизия поради кино лентата " Ботев "? Израз на какво е песента за Лена Бориславова, стартирана от 7/8?
Отговорите на Ружа Райчева, гледайте в политическия подкаст " Директно в новините " със Стефан Кунчев.



Визитка :

Ружа Райчева следва магистратура " Политически мениджмънт и консултиране " в СУ " Св. Климент Охридски ". Работи като парламентарен кореспондент в OFFNews.bg. Била е зам.-главен редактор в " Биг Брадър ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР