Манчестър. Забавената реакция на полицията на расистки графити в Манчестър

...
Манчестър. Забавената реакция на полицията на расистки графити в Манчестър
Коментари Харесай

The Morning Star: Бездействието на полицията в Манчестър не е от вчера, то е от дълго време

Манчестър. Забавената реакция на полицията на расистки графити в Манчестър „ не е изненада за никого “, споделя за the Morning Star деятел на придвижването за отбрана на правата на бежанците в понеделник.
Д-р Рета Моурън споделя, че при започване на февруари върху стените на едно фамилно жилище в Солфорд са се появили графити „ Черните вън “. Те са представлявали „ много неприятна панорама “.
Тя обаче предизвестява, че обстановката не е от през вчерашния ден, а е от доста време: “В течение на доста години фамилиите в Солфорд са подлагани на расистки набези, а управляващите освен, че не изправят причинителите пред съда, а даже и не провеждат следствие на случаите. ”
На полицията в Манчестър Сити и беше нужна една седмица до момента в който се свърже с Джексън Ямба, чийто дом е потърпевш от расистките графити. Джексън Ямба е юрист по специалност. 10-годишният му наследник е изпаднал в потрес. Той е написал известие в Туитър за случилото се и е предизвестил, че съответните управляващи не вземат никакви ограничения.
Кметът на Манчестър Анди Бърнхем, обаче, е декларирал, че расизмът „ въобще няма място в Манчестър “. Но също е подлагал на критика полицията за нейната тромавост.

Превод и редакция: Ивелина Ватова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР