Манчестър Юнайтед възнамерява да се включи в битката с Арсенал

...
Манчестър Юнайтед възнамерява да се включи в битката с Арсенал
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед планира да съперничи на Арсенал за капитана на Уест Хем

Манчестър Юнайтед има намерение да се включи в борбата с Арсенал за полузащитника Деклан Райс, откакто мениджърът Дейвид Мойс призна, че британският национал евентуално ще напусне Уест Хем това лято. „ Артилеристите “ се смятат за любимци за подписа на Райс, като самият 24-годишен футболист е заинтересован от опцията да играе под управлението на мениджъра Микел Артета.

Надеждите на Арсенал обаче могат да бъдат разрушени, в случай че се развихри трансферна война да Райс, като Уест Хем ще желае най-малко 100 милиона паунда за своя капитан. „ Топчиите “ може да не са склонни да извадят сходна сума, изключително, в случай че и Манчестър Юнайтед ускори интереса си, написа The Guardian.

Все отново няма гаранция, че „ алените дяволи “ ще наддават за Райс, защото целта на мениджъра Ерик загар Хаг е да подпише с номер „ 9 “ и главната му цел е Хари Кейн от Тотнъм, само че това също няма е по никакъв начин лесна задача.

От „ Олд Трафорд “ също по този начин желаят да прибавят и повече физика към своята халфова линия. Те се интересуват от дуото на Челси Мейсън Маунт и Матео Ковачич, защото Райс може да излезе прекомерно скъпо, което значи, че Юнайтед ще би трябвало да продаде някои играчи, с цел да може да събере нужните средства за него.

Уест Хем желае да задържи Райс за още един сезон, само че лондончани знаят, че водят изгубена борба. Договорът на полузащитника изтича идната година с алтернатива за спомагателни 12 месеца, само че самият футболист няма предпочитание да го удължави. Той желае да играе в Шампионската лига и да се бори за огромните оценки.

„ Чуковете “ обаче следат изкъсо какъв брой ще получи Борусия Дортмунд, в случай че продаде Джуд Белингам, защото се чака да изиска родобна сума. Челси също следи Райс, само че е малко евентуално да го закупи. Нюкасъл пък ще има средствата да се включи в конкуренцията и може да бъде привлекателно предложение, в случай че се класира за Шампионската лига.

Manchester United intend to rival Arsenal for Declan Rice after David Moyes admitted the midfielder was likely to leave West Ham this summer.

Story:
— Guardian sport (@guardian_sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР