Манчестър Юнайтед възнамерява да се бори с Ливърпул за подписа

...
Манчестър Юнайтед възнамерява да се бори с Ливърпул за подписа
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед ще се бори с Ливърпул за 19-годишен американец


Манчестър Юнайтед има намерение да се бори с Ливърпул за подписа на надарения 19-годишен футболист на Борусия Дортмунд Кристиан Пулишич, оповестява Independent.

"Червените дяволи" ще създадат своята оферта за американския нападателен халф след края на сезона.

За интереса на Ливърпул към младока се знае от известно време, а самият състезател твърди, че на този стадий няма желание да сменя тима си. През декември той получи наградата за най-хубав футболист на Съединени американски щати за 2017 година и стана най-младият притежател на тази премия. Този сезон Пулишич вкара три гола и асистира за един в 16 мача от Бундеслигата. По-рано тази седмица футболната обсерватория „ CIES “ разгласи разбора си за цената на футболистите от играчите в петте топ шампионата и Кристиан Пулишич попада на 62-о място в нея, като е оценен на близо 70 млн. евро.

Офанзивният полузащитник стана част от първия тим на „ жълто-черните ” през януари 2016 година и доста бързо записа името си в книгата с върховете. Пулишич се трансформира в най-младия чужденец, разписвал се в Бундеслигата, както и най-младият състезател на клуба в Шампионската лига. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР