Манчестър Юнайтед трябва да погледне сериозно на участието си в

...
Манчестър Юнайтед трябва да погледне сериозно на участието си в
Коментари Харесай

Бербатов: Юнайтед трябва да приеме сериозно Лига Европа

Манчестър Юнайтед би трябвало да огледа съществено на присъединяване си в Лига Европа, макар че разочарованието от отпадането от Шампионската лига е огромно. Така счита някогашният голмайстор на " алените дяволи " Димитър Бербатов, който е на мнение, че възможна победа в дербито на Манчестър през уикенда ще бъде най-хубавият отговор след провалянето от Република България Лайпциг.

Отпадането на Манчестър Юнайтед от Шампионската лига беше огромно отчаяние за мен. Играчите могат да упрекват единствено себе си за това. Ако искаш да се конкурираш с най-хубавите, не можеш да си разрешаваш изоставането с 0:3 в огромен мач. Като цяло, Лайпциг беше надалеч по-добрият тим. Те бяха проведени, имаха явен проект и бяха наясно по какъв начин тъкмо да играят.

За мен Лига Европа би трябвало да бъде сложена в листата с цели за клуба. В момента те са на шесто място в Премиър лийг, макар че се изкачват в класирането и има още доста мачове. Лига Европа би трябвало да се приема сериозна, тъй като в последна сметка това е трофей, който може да бъде извоюван. Сигурен съм, че последният път, когато Юнайтед го завоюва, чувството е било ужасно.
Не мисля, че работата на Солскяер е застрашена. Наскоро четох, че Ед Уудуърд поддържа Оле в дълготраен проект. Те имат редица цели и работят дружно. Не мисля, че обстановката е толкоз тежка за него, че да бъде уволнен.

Разбира се, всички ще желаят да поправят грешките си този уикенд против Манчестър Сити. Оле има положителни резултати против Пеп Гуардиола, само че ще бъде мъчно. Победа против Сити в събота ще бъде съвършеният отговор на провалянето от Лайпциг ", съобщи Бербатов пред своя блог в betfair.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР