Манчестър Юнайтед си тръгна с 1:1 от гостуването на Атлетико

...
Манчестър Юнайтед си тръгна с 1:1 от гостуването на Атлетико
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се добра до равенство в Мадрид

Манчестър Юнайтед си потегли с 1:1 от гостуването на Атлетико (Мадрид) в първи мач от осминафиналите на Шампионската лига. „ Червените дяволи “ насочиха единствено един прецизен удар в очертанията на противниковата врата, до момента в който домакините имаха нещастието да улучат два пъти гредите.

Атлетико (Мадрид) изигра ужасно първо полувреме и поведе в резултата още в 7-та минута. Ренан Лоди центрира от лявото крило, а Жоао Феликс засече топката с летящ плонж и направи 1:0. В края на първата част испанците бяха на сантиметри от втори гол, когато Шиме Върсалко удари греда след удар с глава на празна врата.

След почивката почитателите на „ Уанда Метрополитано “ станаха очевидци на доста борба и нерви. В последна сметка Манчестър Юнайтед изравни с първия си прецизен удар във вратата. В 80-та минута Бруно Фернандеш изведе резервата Антoни Еланга самичък против Ян Облак и младокът търкулна топката в мрежата за 1:1.

Малко по-късно Атлетико удари за повторно гредата. След безредие в наказателното поле на англичаните топката попадна у резервата Антоан Гризман, който стреля технично по диагонала, само че имаше нещастието да види по какъв начин се отклонява в гредата.

В други мач за вечерта Бенфика и Аякс приключиха 2:2 в Лисабон. Душан Тадич даде задатък за гостите в 18-та минута, а до края на полувремето нападателят на нидерландците Себастиан Алер вкара два гола – по един в двете порти. Котдивоарецът имаше нещастието да си означи автогол в 26-та минута, с които изравни резултата.

Три по-късно направи 2:1 за Аякс и стана първият футболист в историята на Шампионската лига, който се разписа във всеки от първите си 7 мача в шампионата. Все отново Бенфика стигна до равенството в 72-та минута, когато Роман Яремчук осъществя за 2:2.

Реваншите са на 15 март.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР