Манчестър Юнайтед се класира на 1/8-финал в Лига Европа, след

...
Манчестър Юнайтед се класира на 1/8-финал в Лига Европа, след
Коментари Харесай

Солскяер: Искаме да стигнем по-далеч

Манчестър Юнайтед се класира на 1/8-финал в Лига Европа, откакто отстрани след 0:0 в реванша и общ резултат 4:0 от двата мача. През предишния сезон " Червените дяволи " отпаднаха на 1/2-финал в конкуренцията, само че мениджърът съобщи, че в този момент задачата пред отбора е да стигне още по-далеч.

" Загубите се помнят повече от успехите. Когато достигнеш до 1/2-финал си толкоз покрай задачата. Ние играхме на три и загубихме един, тъй че този тим знае какво е възприятието. Сега желаеме да стигнем по-далеч. Ние сме доста обединен тим. Всички работят старателно всеки ден, само че е обикновено да има и някои провали. Сега желаеме там, където преди се провалихме, да стигнем по-далеч. Културата в клуба се усъвършенства, тъй като имаме фантастични играчи и фантастични треньори ", съобщи Солскяер.

" До паузата за националните тимове ни предстоят шест или седем мача. Играем против, и - все значими срещи. Следващите три седмици ще са извънредно значими за нас. Но увереността ни е висока, а да се надяваме, че и някои от контузените ще се завърнат в игра ", добави още норвежецът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР