Манчестър Юнайтед се интересува от звездата на Реал Сосиедад Такефуса

...
Манчестър Юнайтед се интересува от звездата на Реал Сосиедад Такефуса
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед намери заместник на разочарованието Антони

Манчестър Юнайтед се интересува от звездата на Реал Сосиедад Такефуса Кубо като заместител на крилото Антони. 22-годишният бразилец се причисли към мениджъра Ерик загар Хаг на „ Олд Трафорд “ през лятото на 2022-а година за сериозните 85,5 милиона милиона паунда, само че изцяло разочарова с изявите си. Той има едвам осем гола и три асистенции в 62 мача досега, а през този сезон няма принос за нито едно попадение на тима си, без значение че към този момент е изиграл 18 срещи.

Поради тази причина „ алените дяволи “ са се насочили към евентуален негов заместител. The Sun счита, че това е точно Такефуса Кубо. 22-годишният японски национал изкара четири години в академията на Барселона, след което през 2019 година отиде в огромния противник Реал Мадрид. Той по този начин и не съумя да запише дебют за „ Лос бланкос “, които го преотстъпваха чартърен на Майорка, Виляреал и Хетафе. През предишния сезон Реал Сосиедад го притегли против 6.5 милиона евро. Оттогава той се показва доста мощно и има 15 гола и 13 асистенции в 67 мача за тима от Сан Себастиан.

Според изданието, доказателство за това, че ползата на Юнайтед към него е все по-сериозен, е фактът, че скаути на „ алените дяволи “ са гледали онлайн изявите на японеца в най-малко седем мача на Сосиедад от началото на сезона.

През лятото Наполи насочи оферта в размер на 30 милиона евро за Кубо, само че предлагането бе отхвърлено. Японецът има контракт с Реал Сосиедад до лятото на 2027-а година, а съгласно испанските медии в контракта му има освобождаваща уговорка в размер на 60 милиона евро.

Man Utd already scouting Antony replacement as they watch £43million former Real Madrid wonderkid
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР