Манчестър Юнайтед постигна убедителна победа с 3:0 при гостуването на

...
Манчестър Юнайтед постигна убедителна победа с 3:0 при гостуването на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед този път нямаше драми срещу Брайтън

Манчестър Юнайтед реализира безапелационна победа с 3:0 при гостуването на Брайтън и се класира за четвъртфиналите в Купата на Лигата. За разлика от преди няколко дни, когато на същия стадион “червените дяволи” стигнаха до трагичен триумф с дузпа в 98-ата минута, през днешния ден отборът на Оле Гунар Солскяер нямаше огромни проблеми.

Срещата, която се игра под пороен дъжд, като цяло бе равностойна, като и двата тима имаха положения. В основата на триумфа на гостите бе Хуан Мата. Испанецът центрира към Скот Мактоминей за първия гол, който падна в края на първата част. Мата се разписа за 0:2 в 73-ата минута, откакто бе изведен от Ван де Беек. Погба оформи крайния резултат след чудесно изпълнен фаул 10 минути преди края. Солскяер даде отмора на много от главните си играчи, само че футболистите, които пусна, не го разочароваха.

За четвъртфиналите на шампионата се класира и Евертън. “Карамелите” завоюваха с 4:1 семейството си на Уест Хам. Доминик Калвърт-Люин се отличи с хеттрик. 23-годишният нападател се показва превъзходно след идването на Карло Анчелоти. От началото на този сезон той има към този момент 8 попадения, като това му е втори хеттрик. Евертън пък записа шеста поредна победа - 3 в шампионата и 3 в Купата на Лигата.

БРАЙТЪН - МАН ЮНАЙТЕД 0:3
0:1 - Мактоминей (44)
0:2 - Мата (73)
0:3 - Погба (80)

ЕВЕРТЪН - УЕСТ ХАМ 4:1
1:0 - Калвърт-Люин (11)
1:1 - Снодграс (46)
2:1 - Ричарлисон (56)
3:1 - Калвърт-Люин (78)
4:1 - Калвърт-Люин (84) Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР