Манчестър Юнайтед победи с 3:0 у дома Уест Хем в

...
Манчестър Юнайтед победи с 3:0 у дома Уест Хем в
Коментари Харесай

Юнайтед разби Уест Хем, Уулвс наказа Челси

Манчестър Юнайтед победи с 3:0 вкъщи Уест Хем в 23-ия кръг от Висшата лига. Победата е трета подред за отбора на Ерик загар Хаг. Освен това тимът вкара 11 гола в тези три срещи..

Расмус Хойлунд пък влезе в историята на алените дяволи. Той откри резултата в 23-ата минута след асистенция на Каземиро. Датският нападател, който през днешния ден навърши 21 години, стана най-младият футболист на клуба с осъществени попадения в четири следващи мача от шампионата. Хойлунд беше прецизен и против Астън Вила (3:2), Тотнъм (2:2) и Уулвърхемптън (4:3). Той има 5 гола в последните шест срещи – толкоз, колкото в първите си 22 мача за Юнайтед.

Гостите от Източен Лондон пропуснаха няколко благоприятни условия за равнене, а четири минути след почивката Алехандро Гарначо направи 2:0 след рикошет. Шест минути преди края Гарначо се възползва от подаване на Скот Мактоминей за 3:0.

Червените дяволи са с 38 точки на шеста позиция. Уест Хем е на седмо място с две точки по-малко.

В друга среща от кръга Уулвърхемптън се наложи с 4:2 като посетител над. Сините поведоха с гол на Коул Палмър в 19-ата минута. Хеттрик на Матеуш Куня, в това число и попадение от дузпа, обезпечи обрата за вълците. Куня изравни в 22-ата минута, а в края на полувреме Аксел Дисаси си вкара автогол за 1:2. После Куня се разписа в 63-ата и 82-ата минути. Тиаго Силва върна един гол в 86-ата минута, само че за повече нямаше време..

Уулвс изпревари Челси и се изкачи на десето място с 32 точки. Сините са позиция и точка по-назад.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР