Манчестър Юнайтед победи последния Норич с 3:2 в мач от

...
Манчестър Юнайтед победи последния Норич с 3:2 в мач от
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо разпердушини канарчетата и доближи Ман Юнайтед до топ 4

Манчестър Юнайтед победи последния Норич с 3:2 в мач от 33-ия кръг на британската Висша лига и приближи на 3 точки четвъртия Тотнъм, който е и със среща повече.

Голямата звезда на Юнайтед Кристиано Роналдо (7, 32) рано даде задатък на " алените дяволи " след асистенция на Антони Еланга, а по-късно и удвои задатъка им след пас на Алекс Телеш. В добавеното време на първата част Киърън Доуел (45+1) понижи изоставането на " канарчетата ", а по-късно подаде на асистиралия му Теему Пуки (52), който изравни за 2:2.
 Брайтън победи Тотнъм с 1:0 във Висшата лига
Брайтън шокира Тотнъм в последната минута, мястото на " шпорите " в топ 4 остава под въпрос

Победният гол падна в последната минута

Домакините натиснаха и в воин за тях се трансформира Кристиано Роналдо (76), който оформи хеттрик №60 в своята професионална кариера и им донесе по този начин значимите три точки. Така португалецът оформи на сметката си 21 гола този сезон. Това е 16-ти следващ сезон, в който той отбелязва повече от 20 попадения.
 Снимка 570853
Източник:

За пети път тази година Роналдо се регистрира с повече от два гола в мач. Това е негов втори хеттрик след този против Тотнъм при успеха с 3:2. По два гола нападателят осъществя в мачовете против Арсенал (3:2), Аталанта (2:2) и Нюкасъл (4:1).

С успеха Манчестър Юнайтед събра 54 точки на петата позиция, а Норич остава на дъното с едвам 21 точки.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР