Манчестър Юнайтед остави Кристиано Роналдо извън групата за контролата с

...
Манчестър Юнайтед остави Кристиано Роналдо извън групата за контролата с
Коментари Харесай

Роналдо остана извън състава на Юнайтед за контролата с Атлетико

Манчестър Юнайтед остави Кристиано Роналдо отвън групата за контролата с Атлетико Мадрид в Осло в събота. Новината идва, откакто 37-годишният португалски нападател изиска трансфер това лято. По последни информации, сътрудникът на играча Жорже Мендеш е помолил управлението да дефинира негова цена, с цел да бъде отправена публична оферта за него, като е спряган със завръщане в Спортинг Лисабон, както и с трансфер в Наполи .
Кристиано Роналдо.
И Спортинг, и Наполи ще играят в групите на Шампионската лига през сегашния сезон. Провалът на „ алените дяволи “ да приключи в топ 4 на Висшата лига предходната акция означаваше, че Роналдо не може да прибави към върха си от попадения в шампионата, като на всички играчи им се орязват 25% от заплатите вследствие на некласирането за групите. Роналдо се завърна на „ Олд Трафорд “ предишното лято от Ювентус, само че бе спряган по-рано за трансфер в идния противник на Юнайтед Атлетико, който сходно на Байерн Мюнхен и Челси, отхвърлиха да насочат оферта за играча.

Роналдо не посети предсезонната подготовка на „ алените дяволи “ и не пътува с тима до Тайланд и Австралия, само че неотдавна се видя с неотдавна назначения за нов управител Ерик загар Хаг за диалози за бъдещето си. Клубът съобщи, че отсъствието на португалеца е поради фамилни аргументи. Юнайтед оповестиха на формалния си уебсайт състава, който ще пътува за норвежката столица, като в него попадат новите попълнения Тирел Маласия, Кристиан Ериксен и Лисандро Мартинес.

Групата на „ алените дяволи “ :

Вратари: Давид де Хеа, Том Хийтън, Матей Ковар

Защитници: Диого Далот, Итън Леърд, Виктор Линдельоф, Хари Магуайър, Тирел Маласия, Лисандро Мартинес, Алекс Телес

Полузащитници: Кристиан Ериксен, Бруно Фернандеш, Фред, Джеймс Гарнър, Скот МакТоминей, Факундо Пелистри, Дони ван де Беек

Нападатели: Антъни Иланга, Антони Марсиал, Маркъс Рашфорд, Джейдън Санчо. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР