Манчестър юнайтед обяви трансфера на Мейсън Маунт от Челси. Червените

...
Манчестър юнайтед обяви трансфера на Мейсън Маунт от Челси. Червените
Коментари Харесай

"Искаме големи трофеи": "Манчестър юнайтед" обяви първия трансфер за лятото

Манчестър юнайтед " разгласи прехвърлянето на Мейсън Маунт от " Челси ". " Червените дяволи " ще платят 55 млн. паунда за 24-годишния халф, като настрана има още 5 млн. под формата на бонуси.

Английският национал подписа контракт за пет години с алтернатива за продължение с още една. Маунт е първият нов футболист на " Юнайтед " преди началото на сезона. Той е младеж на " Челси " и изкара общо 18 години в клуба. С първия отбор на сините Маунт завоюва, и състезание.

" Никога не е елементарно да напуснеш клуба, в който си израснал, само че " Манчестър юнайтед " е вълнуващо ново пердизвикателство за мен в идната фаза на кариерата ми. Играл съм против тях и знам към какъв брой мощен тим се причислявам. Нямам самообладание да бъда част от този отбор, желанието ни е да печелим огромни титли. Всички виждат какви огромни крачки направи отбора под управлението на Ерик загар Хаг, към този момент се срещнах с него и обсъдихме проектите ", сподели Маунт.

Той се надява да реализира огромни триумфи и с новия си тим: " Аз съм доста упорит, знам какъв брой необикновено е възприятието да печелиш огромен трофей и какво е нужно за това. Ще дам целия си опит, с цел да го реализира още веднъж и в " Манчестър юнайтед ".

Според британските медии мениджърът на " Юнайтед " Ерик загар Хаг е желал Маунт още по времето, в което водеше " Аякс ". Тогава англичанинът беше чартърен във " Витес " и вкара победния гол за отбора си за триумфа с 3:2 против " Аякс " през 2018.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР