Манчестър Юнайтед може да се раздели с любимеца на Жозе

...
Манчестър Юнайтед може да се раздели с любимеца на Жозе
Коментари Харесай

„Юнайтед” разменя Мхитарян за Санчес?

" Манчестър Юнайтед " може да се раздели с любимеца на Жозе Моуриньо - плеймейкъра Хенрих Мхитарян, с цел да си обезпечи услугите на звездата на " Арсенал " Алексис Санчес.

Това загатна мениджърът на " алените дяволи " Жозе Моуриньо след успеха над " Стоук Сити ".

" Не съм уверен, само че и не съм неубеден за прехвърлянето на Санчес. Просто съм спокоен. Той към момента е състезател на " Арсенал " и може и да остане там, само че аз имам възприятието, че той може и да си тръгне, а това ни отваря страхотна опция. Може би и други огромни тимове се интересуват от него. Мхитарян е първокласен футболист, който одобрявам. Дали ще бъде включен в договорка и ще ни напусне? Възможно е. Също по този начин е допустимо и да остане. Аз се пробвам да го предпазя, без значение дали ще остане или ще си тръгне. Пазарът е отворен ", съобщи Специалния.

Спекулациите за трансфер на чилийския футболист се ускориха, откакто той остана отвън групата за дуела на " Арсенал " против " Борнемут ", изгубен с 2:1 от " артилеристите ".

" Манчестър Сити " бяха считани за любимец за подписа на Санчес, само че съгласно последните изявления в британските медии, те ще се отдръпват от борбата. Според Би Би Си " Сити " държат да привлекат Санчес като свободен сътрудник през лятото, а не да заплащат трансферна сума.

Отборът на " Челси " е изненадващият нов състезател в борбата за футболиста на " Арсенал ". Актуалните първенци не са изпратили публична оферта, само че мениджърът Антонио Конте не крие, че Санчес е в полезрението му още от престоя на чилиеца в " Ювентус ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР