Манчестър Юнайтед и Рединг играят при резултат 2:0 в мач

...
Манчестър Юнайтед и Рединг играят при резултат 2:0 в мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Юнайтед - Рединг 2:0, втори гол на Каземиро

Манчестър Юнайтед и Рединг играят при резултат 2:0 в мач от 1/16 финалите на ФА Къп. В 35-ата минута Маркъс Рашфорд означи, само че ВАР се намеси и попадението бе анулирано поради засада. 

Каземиро изведе " алените дяволи " напред в 55-ата минута. Три минути по-късно той добави още един гол към сметката си.

Двубоят стартира много динамично, а гостите получиха добра опция още в петата минута да изпълнят директен свободен удар от опасна отдалеченост. Той обаче срещна стената, а при последвалата контраофанзива " алените дяволи " на собствен ред реализираха рискова композиция, която приключи с забавен опит за удар с пета на Вут Вегхорст.

Кристиан Ериксен пък стреля рисково от фал три минути по-късно, само че топката мина около гредата. 

В 17-ата минута Антони опита да стреля след положителни самостоятелни дейности. Изстрелът на бразилеца обаче бе извънредно неакуратен. Пет минут по-късно той опита от сходна отдалеченост, само че още веднъж топката прелетя високо над вратата.

" Червените дяволи " продължиха да натискат и да са по-активния тим на терена. Рединг въпреки всичко съумя да удържи нулевото рваенство и до 30-ата минута в срещата, макар че обстановки пред Джо Лъмли не липсваха.

В 32-ата минута Антони съумя да откри Бруно Фернандеш, който се бе присъединил в наказателното поле на гостите. Португалецът получи пас и незабавно стреля, пращайки удар по земята, който обаче мина настрана от гредата.

Манчестър Юнайтед излезе напред в резултата в 35-ата минута, откакто Вут Вегхорст прати пас с глава към далечната греда, където пък беше Маркъс Рашфорд, който я добави във вратата на Рединг за 1:0. Радостта на " алените дяволи " обаче не продължи дълго, откакто попадението бе анулирано поради засада на Вегхорст при пас на Каземиро. 

В 40-ата минута се стигна до друга противоречива обстановка, откакто Каземиро бе повален в наказателното поле на Рединг. Всички футболисти и почитатели на " алените дяволи " желаеха дузпа, само че съдията остави играта да продължи. 

В края на първата част се стигна до първата по-опасна обстановка пред Рединг, откакто при центриране на Рахман Баба отляво Тайлър Маласия не работи добре и футболист на гостите съумя да нанесе изстрел към вратата на " алените дяволи ". За благополучие на Де Хеа той обаче не бе прецизен. 

No goals yet in this tie.

Big second half coming up
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР