Манчестър Юнайтед и Борусия (Дортмунд) изглежда са склонни да заровят

...
Манчестър Юнайтед и Борусия (Дортмунд) изглежда са склонни да заровят
Коментари Харесай

Юнайтед и Дортмунд заравят томахавката и отново сядат на масата за преговори

Манчестър Юнайтед и Борусия (Дортмунд) наподобява са склонни да заровят томахавката и още веднъж да седнат на масата за договаряния по отношение на прехвърлянето на Джейдън Санчо в посока " Олд Трафорд ". В последните седмици германците изрично отказваха да беседват с англичаните, защото поставената от тях последна дата за реализиране на прехвърлянето на младока от дълго време изтече. От Юнайтед също бяха афектирани на вестфалци поради многото елементи от първичните договаряния, които изтекоха до медиите. Последните информации от Острова обаче настояват, че двата клуба са смекчили позициите си и са подготвени още веднъж да рестартират договарянията.

Това обаче не е гаранция, че прехвърлянето ще се случи. Преговорите се обрисува да бъдат много тежки, защото разминаванията сред двете страни си остават огромни. Все отново някаква вяра има, тъй като на масата за договаряния постоянно може да се откри някакъв компромис.

Самият Джейдън Санчо също може да изиграе своята роля за реализиране на договорката. Играчът наподобява има предпочитание да премине на " Олд Трафорд " и може да притисне Борусия за трансфер.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР