Манчестър Юнайтед гостува на Уест Хам от 21:00 часа в

...
Манчестър Юнайтед гостува на Уест Хам от 21:00 часа в
Коментари Харесай

Уест Хам - Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед гостува на Уест Хам от 21:00 часа в дуел от 35-ия кръг на Премиър лийг. " Червените дяволи " изгубиха преди няколко дни от Брайтън и нямат право на нова неверна стъпка, в случай че желаят да са спокойни за мястото си в топ 4. Отборът на Ерик загар Хаг има 63 точки, а при победа ще измести от третата позиция Нюкасъл, който изостава от Арсенал с 0:2 и евентуално ще остане с 65 точки.

Уест Хам е в серия от три следващи провали и до последно ще се бори за оцеляването си в елита. " Чуковете " са на 4 точки над зоната на изпадащите, само че до края на сезона им предстоят срещи с директни съперници, а програмата се усложнява и от полуфиналите против АЗ Алкмаар в Лигата на конференциите.

Домакините още веднъж са без контузените Курт Зума, Джанлука Скамака и Владимир Цоуфал. Дейвид Мойс залага в предни позиции на Микаел Антонио, а Джаръд Боуен и Саид Бенрама ще нападат по фланговете. В средата на терена са Лукас Пакета, Деклан Райс и Томаш Соучек, а четиримата в защита пред Лукаш Фабиански са Тило Керер, Наиф Агер, Анджело Огбона и Аарън Кресуел.

Списъкът с отсъстващи в Манчестър Юнайтед е много дълъг, като включва Рафаел Варан, Алехандро Гарначо, Скот Мактоминей, Лисандро Мартинес и Дони ван де Беек. Тен Хаг ще разчита на върха на офанзивата на Маркъс Рашфорд, подпомаган от Антони, Бруно Фернандеш и Джейдън Санчо. Каземиро и Кристиан Ериксен са двойката вътрешни халфове, а в отбрана ще работят Аарън Уан-Бисака, Виктор Линдельоф, Люк Шоу и Диого Далот. Под рамката, несъмнено, е Давид Де Хеа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР