Манчестър Юнайтед е отхвърлил предложението за наем от Севиля за

...
Манчестър Юнайтед е отхвърлил предложението за наем от Севиля за
Коментари Харесай

Юнайтед е отказал първата оферта на Севиля

Манчестър Юнайтед е отхвърлил предлагането за наем от Севиля за Антони Марсиал, съгласно BBC. Преди няколко дни 26-годишният нападател сподели на краткотрайния ментор на „ алените дяволи “ Ралф Рангник, че желае да напусне клуба.
Въпреки това германецът съобщи, че вероятно овакантяване ще се случи, единствено в случай че се показа оферта, която устройва Юнайтед.

Севиля смяташе, че може да вземе Марсиал през януарския трансферен прозорец, само че се оказа, че офертата на андулсийци за наем покрива единствено половината от заплатата му, която е към 150 000 паунда на седмица, а това не устройва британския клуб.

Марсиал подписа с Юнайтед през 2015 година след трансфер от Монако за 36 милиона паунда, което го направи най-скъпият младеж в света по това време. Той е отбелязал 79 гола в 268 мача за отбора от Манчестър, само че се трансформирал в периферен състезател след идването на Кристиано Роналдо, Единсон Кавани и Джейдън Санчо.

Той не е взел участие в нито един мач, откогато Рангник седна на скамейката и има едвам 10 мача във всички шампионати този сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР