Манчестър Юнайтед е напът да провали плановете си за привличане

...
Манчестър Юнайтед е напът да провали плановете си за привличане
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед работи против собствения си интерес в преговорите с Ерик тен Хаг

Манчестър Юнайтед е напът да провали проектите си за привличане на своята цел №1 на мениджърския пост - Ерик загар Хаг, научихме от Mirror.

Нидерландецът към този момент организира няколко срещи с представители на британския гранд, само че след нито една от тях не е получил съответно предложение за работа, макар че индикациите са за позитивен процес от страна на клуба.

Настоящият ментор на Аякс е едно от най-горещите имена в специалността сега, а потребността от експерти измежду водещи европейски отбори е осезаема. По всичко проличава от ПСЖ ще си търсят нов ментор след следващия неуспех в Шампионската лига на Маурицио Почетино, а в Интер Симоне Индзаги е заложил работата си върху запазването на шампионската купа, която Антонио Конте по-рано обезпечи.

Ерик загар Хаг надали ще чака още дълго Манчестър Юнайтед, както стана и със упоменатия към този момент Конте, който бе примамен от Тотнъм в надалеч по-навременна оферта.

Понастоящем Юнайтед се бори за място в топ 4 с Ралф Рангник отпред, само че германецът по този начин и не съумява да накара отборът да играе, съгласно упованията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР