Манчестър Юнайтед, Челси и Ливърпул ще проведат среща с агентите

...
Манчестър Юнайтед, Челси и Ливърпул ще проведат среща с агентите
Коментари Харесай

Ман Юнайтед, Челси и Ливърпул са основни кандидати за Осимен

Манчестър Юнайтед, Челси и Ливърпул ще проведат среща с сътрудниците на Виктор Осимен през идващите няколко дни. Трите британски гранда са подготвени да беседват с представителите на нигериеца, откакто се твърди, че той е решил да премине във Висшата лига.

Осимен стана голмайстор в Серия А предишния сезон, като вкара 26 гола в 32 мача и направи Наполи първенец за първи път от 33 години насам. 24-годишният нападател незабавно притегли сериозен интерес към себе си и се чака да смени тима през лятото. Пари Сен Жермен е мощно свързван с неговия автограф, до момента в който Реал Мадрид е на пазара занов таран след напускането на Карим Бензема, само че наподобява, че Осимен желае да продължи кариерата си в шампионата на Острова.

Белгийският трансферен специалист - Саша Таволиери, твърди, че през идващите дни представителите на негериеца ще проведат срещи с Юнайтед, Челси и Ливърпул. Той твърди, че Осимен държи на трансфер във Висшата лига и бъдещето му може да стане доста по-ясно идната седмица.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР