Манчестър Сити победи Брайтън с 3:1 в мач от 13-ия

...
Манчестър Сити победи Брайтън с 3:1 в мач от 13-ия
Коментари Харесай

Без изненада! Холанд се развихри с два гола при победата на Сити над Брайтън

Манчестър Сити победи Брайтън с 3:1 в мач от 13-ия кръг на Висшата лига. По този метод „ жителите “ събират 26 точки на второто място в класирането, на една зад водача Арсенал, който е с мач по-малко. Брайтън е осми с 15.

Обичайният обвинен Ерлинг Холанд откри резултата след 22 минути игра, когато слаломира сред няколко бранителя и се озова самичък против вратаря, залъга го и осъществя без проблеми на празна врата.

В 32-ата минута Кевин Де Бройне излезе на добра позиция и стреля, само че един от бранителите блокира и почисти в ъглов удар.

Две минути преди края на постоянните 45 минути Ерлинг Холанд осъществя дузпа, отсъдена за нарушаване против Бернардо Силва – 2:0.

Брайтън се разсъни и върна едно попадение в 53-ата минута, когато Соли Марч върна към Леандро Тросар, а белгиецът в удар от границата на наказателното поле не остави шансове на Едерсон.

Четвърт час преди края на постоянното време Бернардо Силва сервира топката на Кевин Де Бройне, който с прекрасен удар изстреля топката в десния ъгъл за 3:1.

В различен мач от кръга Евертън победи Кристъл Палас с 3:0 с голове на Доминик Калвърт-Люин, Антъни Гордън и Дуайт МакНийл.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР