Манчестър Сити направи нова крачка към спечелване на титлата във

...
Манчестър Сити направи нова крачка към спечелване на титлата във
Коментари Харесай

Гуардиола: Ерлинг трябваше да бие дузпата

Манчестър Сити направи нова крачка към продобиване на купата във Висшата лига на Англия. В мач от 35-ия кръг първенците победиха с 2:1 вкъщи Лийдс, който е заплашен от изпадане. Мениджърът на отбора Пеп Гуардола беше удовлетворен от триумфа.

" Изиграхме извънреден мач ", сподели Гуардиола пред ББС.
 Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с " Домът на почитателите "
" Притежанието ни на топката беше в действителност положително. Първото полувреме беше извънредно. Може би не бяхме толкоз нападателни, колкото би трябвало. Второто полувреме... не би трябвало да забравяме, че това са три мача в границите на шест дни и има много психическо напрежение. В края мачът може да завърши с дузпа. Но те вкарваха и ние трябваше да страдаме. Но ние играхме в действителност, в действителност добре ", добави мениджърът.
 Манчестър Сити направи нова крачка към купата, въпреки че потрепери в края против Лийдс на Сам Алардайс Манчестър Сити направи нова крачка към купата, въпреки че потрепери в края против Лийдс на Сам Алардайс
В 84-ата минута Гюндоган пропусна дузпа, стреляйки в гредата от бялата точка. Гуардиола искаше Ерлинг Холанд да извърши дузпата, като извика: " Ти вземи топката ", само че Гюндоган се зае с осъществяването и изпусна.

" Ерлинг е необикновен, желае да вкарва голове, само че в това време приятелите са значими. Той е толкоз благ и великодушен. Илкай в никакъв случай не е отбелязвал хеттрик и той искаше да му помогне да го направи. Той вкара два невероятни гола. Но в случай че е 4:0 при оставащи 10 минути минути, добре. Но при 2:0? Ерлинг е най-хубавият реализатор на дузпи сега, тъй че той трябваше да я извърши ", разяснява испанецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР