Манчестър Сити и Саутхемптън завършиха при нулево равенство в среща

...
Манчестър Сити и Саутхемптън завършиха при нулево равенство в среща
Коментари Харесай

Манчестър Сити с погрешна стъпка у дома

Манчестър Сити и Саутхемптън приключиха при нулево тъждество в среща от петия кръг на британската Висша лига.

На „ Етихад “ домакините насочиха едва-един прецизен удар в очертанията на вратата на Алекс МакКарти, откакто през седмицата надделяха Република България Лайпциг в зрелищно шоу с 6:3. Срещата бе белязана от два любопитни момента, като и в двата случая Системата за видео арбитраж (ВАР) анулира обстановки. Това се случи в случай за дузпа в интерес на „ светците “, както и при обстановка, в която Рахийм Стърлинг вкара топката в мрежата на гостите.

В последна сметка, възпитаниците на Пеп Гуардиола стъпиха на погрешно в битката си за отбрана на шампионската купа на Англия – това е втора издънка за „ жителите “ след провалянето на старта на акцията от Тотнъм като посетител с 0:1. Тимът има 10 точки и е краткотрайно втори, до момента в който Саутхемптън продължава без триумф от началото на сезона след четвъртото си тъждество в пет срещи. В идващия кръг Сити гостуват на Челси в конфликт от тежка категория, до момента в който играчите на Ралф Хазенхютъл одобряват Уулвърхемптън.

Класирането бе управлявано от Ливърпул, откакто мърсисайдци реализираха типичен домашен триумф над Кристъл Палас с 3:0.

Садио Мане влезе в историята на „ алените “, вкарвайки юбилейното си попадение номер 100 с екипа на Ливърпул във всички шампионати, както и с обстоятелството, че стана първият футболист, вкарал в девет следващи мача против един и същи съперник. След паузата възпитаниците на Юрген Клоп стигнаха до нови два гола, осъществени от дежурния голмайстор Мохамед Салах и резервата Наби Кейта. Ливърпул има 13 точки и единствено един позволен гол от началото на сезона, пристигнал при равенството 1:1 с Челси. Палас са 13-и с пет пункта. В идващия кръг „ орлите “ одобряват Брайтън, до момента в който мърсисайдци гостуват на новака Брентфорд.

Останалите резултати:

Бърнли – Арсенал 0:1

Норич – Уотфорд 1:3.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР