Манчестър Сити и Ливърпул ще имат голямо противопоставяне утре на

...
Манчестър Сити и Ливърпул ще имат голямо противопоставяне утре на
Коментари Харесай

Клоп пак изчетка Ман Сити: Те са най-добрият отбор в света, с тях сме като Надал и Федерер

Манчестър Сити и Ливърпул ще имат огромно опълчване на следващия ден на " Етихат ", което може да реши доста алтернативи в конкуренцията за шампионската купа. Мениджърът на " алените " Юрген Клоп сподели, че " Сити е най-хубавият тим в света, воден от най-хубавия треньор в света. "

" За да бъда изцяло почтен, мисля, че те са най-хубавият тим в света и са водени от най-хубавия треньор в света. Но сега те имат единствено една точка повече от нас, тъй че явно и ние се оправяме добре ", сподели Юрген Клоп.
 Юрген Клоп: Гуардиола е най-хубавият треньор в света
Юрген Клоп: Гуардиола е най-хубавият треньор в света

" Битката за купата ще бъде до самия край ", сподели още Клоп

" Не мисля, че са подложени на огромен напън от нас. Играят вкъщи, в множеството мачове са спокойни и решителни. Очакваме мача с неспокойствие, само че в последна сметка той няма да се разграничава от всеки различен мач. Едно нещо е ясно, мисля, че мощният противник оказва помощ най-вече в спорта, по този начин както Надал и Федерер се любуваха на съперничеството, което имаха. Поради качеството на единия се развива и другият. Така е в спорта, по този начин е и при нас във Висшата лига ", сподели немският пълководец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР