Манчестър Сити допусна грешна стъпка у дома в тристранната и

...
Манчестър Сити допусна грешна стъпка у дома в тристранната и
Коментари Харесай

Сити не продължи в ритъма на конкурентите. Направи грешка в битката за върха

Манчестър Сити позволи неверна стъпка вкъщи в тристранната и заплетена борба за купата в Англия.

" Гражданите " направиха 1:1 с Челси вкъщи, а по този метод към този момент не държат ориста на купата в личните си ръце.

Сити има 53 точки и мач по-млако от своите съперници, а те са Арсенал на второто място с 55 пункта и Ливърпул с 57, който ще остане водач даже и " жителите " да вземат мача си по-малко.

Факт е, че Сити не направиха задоволително за успеха, изключително през първата част на мача, когато Челси игра мъдро и практично, а гол за 1:0 вкара Рахим Стърлинг.

Именно някогашният състезател на Сити трябваше да накаже досегашните си съотборници, а този гол щеше да се окаже съдбовен за изгубени две точки по пътя към купата.

Челси даже изпусна отличен късмет да удвои задатъка си, само че в последна сметка с натиска в заключителната част на дуела, Сити съумя да се избави от провалянето.

Най-добрия състезател на " жителите " в последните месеци - индивидът, с който Сити не губи в титулярния си състав, означи значимото попадение за извоюваната точка.

А на фона на днешните разгромни победи на Ливърпул и Арсенал, Сити направи издънка и към този момент Ливърпул е в полпозишън за купата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР