MAN Truck & Bus е един от водещите европейски производители

...
MAN Truck & Bus е един от водещите европейски производители
Коментари Харесай

Камиони без шофьор от MAN Truck & Bus

MAN Truck & Bus е един от водещите европейски производители на търговски транспортни средства и снабдители на транспортни решения. Продуктовото портфолио включва ванове, камиони, рейсове, дизелови и газови мотори, както и услуги, свързани с товарен превоз и пътнически превоз.

Производителят продължава да напредва и в развиването на превоз без водач сред логистичните центрове. Технологията има капацитета да понижи случаите, свързани с умората, да облекчи възходящия дефицит на водачи и да направи транспортните процеси още по-ефективни и екологични, съгласно производителя. С цел по-нататъшно усилване на развиването към действителна логистична приложимост, MAN се съгласи да работи с американския експерт за автоматизирани системи за шофиране Plus. Това е част от всеобхватно партньорство за развиване на самостоятелно шофиране сред компанията майка на MAN Traton и Plus, което включва и други марки на Traton Group.

„ При насоченото към приложения създаване на самостоятелни камиони партньорствата по планове с консуматори на логистика, инфраструктурни оператори, само че също и с софтуерни експерти са от значително значение за MAN. С Plus печелим потвърден експерт за автоматизирани системи за ръководство в приложения за търговски транспортни средства като сътрудник. Целта е да се интегрират на практика планове в съответен логистичен трафик от център до център и по този метод да се форсира серийното въвеждане на системи за самостоятелно шофиране “, споделя Лукас Валтер, началник продажби на камиони в MAN Truck & Bus SE.

MAN работи по развиването на самостоятелното шофиране напред в продължение на доста години с разнообразни проучвателен и развойни планове.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР