“Мамо, мамо, виж, Спайдърмен! Колко ли родители сме чували това

...
“Мамо, мамо, виж, Спайдърмен! Колко ли родители сме чували това
Коментари Харесай

Суперсреща със супергерои в София

“Мамо, мамо, виж, Спайдърмен ”! Колко ли родители сме чували това възклицание и сме се усмихвали на развинтеното въображение на децата си.

Е, сред 27 март и 16 април в The Mall в действителност ще можем да забележим освен Спайдърмен, само че и Батман, Жената-чудо, Тор, Хълк, Ракета, Черната пантера, Железният човек и Капитан Америка.

 The Mall

Вече близо 100 години приключенията на супергероите вълнуват дребни и огромни. Започнали като къси разкази в картинки, геройствата на всеки един от тях потвърждават, че положителното постоянно е някъде наоколо и че вяра постоянно има.

През годините славата на супергероите се разраства толкоз, че те се трансформират в същински модели за подражателство. Не са едно и две децата по света, които са разкрили скрития в самите тях воин, подражавайки на обичания си супергерой, пременeни с мантия от завивка или маска от картон.

Не лишавайте детето (а и себе си) от вълнението да се докоснете до тези герои в The Mall.

 The Mall

Те ще са ситуирани на разнообразни места в комерсиалния център и като нищо може и някоя майка да възкликне “Виж, детенце, Железният човек ”.

Разбира се, няма да издадем на кои места ще са ситуирани фигурите, само че ще подскажем, че в случай че първо минете през магазините за облекла на първия етаж, а след това се разноските до обектите с техника, има огромна възможност да срещнете всеки един от супергероите.

Но това не е всичко! За да стане вашето прекарване още по-забавно и забавно, може да участвате в игра с награди, като си извършите фотография с любимия супергерой, качите я на стори в Instagram и тагнете

 The Mall

Участвайте в състезанието и ще имате опция да спечелите една от 15-те тематични супер награди!

Не пропускайте вълнуващата опция да се срещнете с вашия обичан супергерой и да се забавлявате с невероятните интензивности, които предлагаме в The Mall!

Супергероите ще чакат всички в The Mall от 10:00 до 22:00 часа сред 27 март и 16 април! Повече информация за събитието и играта с награди може да видите
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР