Мама направи остър перитонит и по спешност бе приета за

...
Мама направи остър перитонит и по спешност бе приета за
Коментари Харесай

Ето какво се е случило с Мира Добрева! Щерка й призна диагнозата: Беше на минути от смъртта

„ Мама направи изострен перитонит и по неотложност бе призната за интервенция на корема в “Пирогов ”. След сполучливата интервенция обаче се развиха други затруднения и инфекции. Тя спря да може да диша независимо – заради това се наложи да бъде вкарана в реанимация, сложена в медикаментозна кома и интубирана “. Това съобщи дъщерята на Мира Добрева – Лора във връзка здравословните проблеми на тв водещата, предава Лупа.
„ През цялото време тя бе под зорките наблюдения на невероятните експерти в “Пирогов ” – и сме безпределно признателни за това, че те се грижеха за нея непрекъснато, и макар пречките и затрудненията се пребориха за нейния живот “, добави момичето.
„ От първите ни мигове в “Пирогов ” ние не сме имали подозрения в лекарите и тяхната навременна преценка. Всъщност истината е, че в случай че не ни бяха споделили те, че мама би трябвало да бъде оперирана по неотложност, даже нямаше да си го помислим. Тя в никакъв случай не се е оплаквала от проблеми със стомаха – през мозъка не ни е минавало, че това може да се случи.
Затова нашият апел би бил – бъдете виновни към здравето си, следете индикаторите си, правете си годишните проучвания и визити при лекари – не оставяйте болката в стомаха за на следващия ден, тъй като през днешния ден имате нещо друго за извършване, и споделяйте с околните си, когато изпитвате дискомфорт. Не си мислете и за момент, че те имат нещо друго значимо на главата си в този момент. Защото просто нищо друго не е по-важно. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР