Малума изненада феновете си. Той обяви, че очаква първото си

...
Малума изненада феновете си. Той обяви, че очаква първото си
Коментари Харесай

Честито! Малума ще става баща

Малума изненада почитателите си. Той разгласи, че чака първото си дете от приятелката си Сузана Гомес. 

29-годишният колумбийски артист показа огромната вест в новото си музикално видео към песента Procura , което включва фрагменти от пътуването на двойката по време на бременността на Гомес.  

Двойката загатна, че към този момент е избрала името на детето. Сузана и Малума бяха снимани да носят диамантени колиета с надпис “Париж “. 

Музикалното видео включва фрагменти на двойката, която се любува на първите фотоси на своето неродено дете посредством видеозон. Феновете съумяха да зърнат от близко нероденото бебе. Друга сцена от видеоклипа демонстрира прочувствената реакция на тяхното семейство и другари, които научават вълнуващата вест. На видеото се вижда, по какъв начин Малума целува корема на Сузана. 

Двойката провежда и празненство, с което разкри, какъв ще е полът на бебето. Те оповестиха, че ще имат момиче , написа Dailymail. 

Три дни преди да разгласи, че ще става татко, Малума показа пост в Instagram, който включваше фотоси на него със Сузана. 
               

Малума стартира да се среща със Сузана през август 2020 година - три години, откакто я среща на снимачната площадка, когато снимаха песента му Felices Los 4. 

Имаше клюки по-рано тази година, че Малума е предложил брак на Сузана. Изпълнителят опроверга тези изказвания с обява в TikTok. 

Те към момента не са създали своя дебют на аления килим, само че тя го придружи на премиите за латино музика на Billboard през 2022 г. 

Тази година двойката беше посетител на Седмицата на модата в Париж. 

Сузана също е колумбийка. Тя работи като интериорен дизайнер. Красавицата започва своя лична дизайнерска компания, със седалище в Меделин, Колумбия. 

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР