Малмьо поднесе много голяма сензация в третия квалификационен кръг на

...
Малмьо поднесе много голяма сензация в третия квалификационен кръг на
Коментари Харесай

10-ма от Малмьо си уредиха сблъсък с Лудогорец за влизане в групите на Шампионската лига

Малмьо сервира доста огромна сензация в третия квалификационен кръг на Шампионска лига, откакто завоюва с 2:1 при гостуването на Глазгоу Рейнджърс. Шведите играха с човек по-малко през цялото второ полувреме, когато съумяха да осъществят обрата от 0:1 до 2:1. По този метод с общ резултат 4:2 воденият от Йон Дал Томасон тим ще се изправи против Лудогорец в решаващия плейоф на Шампионска лига.

Рейнджърс поведе в резултата в 19-ата минута. Райън Кент центрира в наказателното поле на Малмьо, където Алфредо Морелос стреля с глава и я прати във вратата Далин. Рейнджърс направи доста сериозен пропуск в 31-ата минута, когато пред Морелос се откри отлична опция, само че ударът му с глава не бе прецизен.

Малмьо остана с човек по-малко на терена в първата минута на добавеното време на първата част, когато Иносент Бонке бе изпъден за втори жълт картон.

Малмьо съумя да изравни резултата в 53-ата минута, когато Андерс Кристенсен подаде към Антонио-Мирко Чолак, който вкара топката във вратата на МакГрегър. Шведите реализираха цялостен поврат в мача в 58-ата минута, когато Сьорен Рийкс подаде на Чолак, а той от близко прати топката за повторно във вратата на МакГрегър.

Вратарят на Малмьо Далин направи ужасно избавяне в 62-ата минута, отразявайки удара с глава на Леон Балогън. Рейнджърс бе доста покрай това да изравни резултата в 67-ата минута. Алфредо Морелос преодоля вратаря Далин, само че бранител на Малмьо съумя да почисти топката пред голлинията. Йохан Далин направи ново впечатляващо избавяне в 79-ата минута, отразявайки удара на Стивън Дейвис.

В заключителните минути на дуела пропуски за Рейнджърс направиха Янис Хаджи и Сакала.

Така Малмьо ще се изправи против Лудогорец в плейофа за Шампионска лига, като в първата среща българският първенец е посетител.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР