Малмьо очаквано загуби от Челси в среща от 1/16-финалите на

...
Малмьо очаквано загуби от Челси в среща от 1/16-финалите на
Коментари Харесай

Челси победи далеч от дома и отхлаби примката около врата на Сари

Малмьо предстоящо загуби от Челси в среща от 1/16-финалите на шампионата Лига Европа. Битката на стадион " Сведбанк " приключи при резултат 1:2.

Точни за спечелилите бяха Баркли и Жиру. За домакините гол вкара Кристиансен.

Това бе извънредно значим мач най-много за Маурицио Сари, който при вероятно отпадане от Лига Европа може да бъде уволнен. Преди дни лондончани записаха срамно 0:6 от Ман Сити във Висшата лига и довечера беше наложително да победят.
 Лацио загуби от Севиля с 0:1
Минимален триумф за Севиля на " Олимпико ", проблемите за Индзаги нямат край

Бен Йедер с двадесети гол през сезона

Футболистите на Малмьо не бяха играли формален мач от 13 декември, когато победиха с 1:0 Бешикташ за Лига Европа. Липсата на сериозна игрова процедура обаче оказа своето въздействие през днешния ден.
 Снимка 406648
Източник:

На лондончани занапред им следва и мач с Юнайтед за ФА Къп, както и край за Купата на лигата против Манчестър Сити. Именно заради това лондончани заложиха на някои от аварийните си състезатели, само че всичко се получи по превъзходен метод за Сари и компания.

Първият половин час бе под напрежение, само че попадение на Баркли уталожи пристрастеностите на терена и най-много на скамейката на гостите.
 Снимка 406647
Източник:

В 58-ата минута Жиру се възползва от асистенция на Вилиан и повиши на 2:0, предвещавайки кой ще бъде крайният победител в мача.
 Снимка 406646
Източник:

Така преди реванша на личен терен, Челси разполага с удобна преднина и надали може да допусне да бъде изхвърлен от конкуренцията.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР