Малкото бижу на българската художествена гимнастика“ – така наричат всички

...
Малкото бижу на българската художествена гимнастика“ – така наричат всички
Коментари Харесай

Малко бижу! Вижте световната шампионка Стилияна Николова като абитуриентка (СНИМКИ)

„ Малкото украшение на българската художествена гимнастика “ – по този начин назовават всички нежната и чаровна Стилияна Николова, откогато стана безспорна международна шампионка в многобоя по-рано тази година – триумф, който родната художествена гимнастика от дълго време очакваше. Едва 140-сантиметровата Стилияна наподобява чуплива единствено на външен тип – тя е необикновен герой и го потвърди още с първите си изяви на международни надпревари.

А преди дни я видяхме в напълно друго амплоа – в красива рокля, с грим, прическа и високи токчета. Невероятно, само че младата жена с тип на дете е абитуриентка и поема по своя път в живота!

Тя обаче стои надалеч от стандартите и общоприетите правила. Тя е кралица на килима на художествената гимнастика и кралицата на бала. Тя е Стилияна Николова.

„ Чувствам се доста красива и през днешния ден несъмнено ми е доста хубаво. Събудих се със същата конфигурация, само че когато се видях с грима, прическата и роклята към този момент се почувствах по-специално и доста се харесах. Определено се усещам като принцеса “, признава младата ни прелест.

 Стилияна Николова с Илиана Раева

„ Изкарах шанс, че балът ми се падна тъкмо след края на европейското състезание. Ходих на проби за роклята сред тренировките поддържахме непрекъснато връзка с шивачката. Обувките си ги избрах след европейското “, споделя още Стилияна.

Пред нашата камера детето знамение на художествената ни гимнастика показа, че за нея е било редно да участва на бала си, с цел да сложи отговарящ свършек на тази част от своя живот.

„ Смятам, че беше редно да участвам на бала, с цел да завърша тази част от живота си уместно и да стартира начисто. Носталгично е, че всичко свършва, само че занапред предстоят и нови пътешествия в живота “, съобщи Николова.

 Стилияна Николова бал

Младата ни състезателка показа още, че на този стадий остава фокусирана върху гимнастиката, защото това ѝ дава мотивация, като самата тя не крие упоритостите си да покаже най-хубавото от себе си на международното състезание по-късно през годината и следващата година на Олимпиадата в Париж.

„ Трябва да намериш време да отделиш и за учене. Това ти лишава от времето за себе си, което е мъчно, само че няма по какъв начин. Засега не знам по какъв начин ще продължа оттук насетне, тъй като мога да пропусна матурите, тъй че оставам фокусирана върху гимнастиката. На дадения стадий това е нещото, което върша и то ми носи мотивацията. Целта ми е да си изиграя съчетанията на всички надпревари и да покажа класата си на международното състезание и следващата година на Олимпиадата “, приключи Стилияна Николова.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР