Малко вероятно е да има червен килим пред съдебната палата

...
Малко вероятно е да има червен килим пред съдебната палата
Коментари Харесай

Илон Мъск и Пол Бетани ще свидетелстват по съдебния спор между Джони Деп и Амбър Хърд

Малко евентуално е да има червен килим пред правосъдната палата на окръг Феърфакс, въпреки че някои огромни имена ще дойдат там поради разногласието за 100 млн. $ сред Джони Деп и някогашната му брачна половинка Амбър Хърд. Отлаганият дълго развой ще стартира идващия месец, написа Deadline.

Ако тригодишното дело оцелее на най-скорошното искане за кратко правосъдно разследване, планувано за 24 март, актьорите Джеймс Франко и Пол Бетани, предприемачът Илон Мъск, представители на Walt Disney Company, Warner Bros и полицейското ръководство в Лос Анджелис ще се причислят към приятелите, фамилията, юристите и сътрудници на двойката в заседателната зала в американския щат Вирджиния.

Освен това персоналната преписка на Деп и Хърд с някои от най-големите звезди и водещи лица в Холивуд ще може да бъде показана на обществеността.

Спорът сред двойката продължава със правосъден развой, който стартира на 11 април. Към момента и двамата възнамеряват да се явят персонално. И Франко, и Мъск бяха въвлечени в тази ситуация от Деп, който ги упрекна, че имат афери с Хърд. Сега те са в листата на нейните очевидци.

След остри показания по делото за клюка на Деп в Обединеното кралство преди съвсем две години актрисата Елън Баркин също е очевидец от страната на Хърд.

Пол Бетани е измежду очевидците на Деп, откакто бе замесен в процеса в Обединеното кралство с четенето на обширни текстове, в които двамата приказват за „ изгаряне “, „ удаване “ и принуждение на „ изгорелия мъртвец “ на Хърд.

В делото Хърд е присъединила и чатове с сътрудника си от „ Аквамен “ – Джейсън Момоа, с режисьора Джеймс Уан. Има и преписка със Зак Снайдър. Актрисата има и имейли, разменяни сред Деп и писателката Джоан Роулинг.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР