Малко след старта на пандемията тв водещата Цветанка Ризова тихомълком

...
Малко след старта на пандемията тв водещата Цветанка Ризова тихомълком
Коментари Харесай

Цветанка Ризова изневерила на мъжа си

Малко след старта на пандемията тв водещата Цветанка Ризова тихомълком постави точка на близо четвърт век брак с предприемача Анатоли Георгиев, от който има огромен наследник, и реши да търси щастието с нов мъж.

И до момента в който печената журналистка изкара плевел романс с надалеч по-младия от нея лекар Веселин Йолов, кореспондент се добра до никому незнайни детайлности за първия й брачен партньор. Анатоли, с който Цветанка Ризова се среща, до момента в който отразява политическа конференция на Боровец в края на предишния век, напълно не е инцидентен човек.

По това време той минава за дясната ръка на „ синия ” вицепремиер Евгений Бакърджиев, който колеше и бесеше в кабинета на Иван Костов. Нещо повече – едвам навършил 30 години, Георгиев е назначен за заместител на Бъки Бомбата в министерството на районното развиване. Рахатът обаче ненадейно свършва през 1999 година, когато е първият огромен ремонт на кабинета Костов. Тогава изгоряха знакови фигури като Богомил Бонев, Александър Божков, Вилхелм Краус и самият Бакърджиев поради отчети на службите за корупция, които не сме видели и до през днешния ден.

Първоначално Анатоли Георгиев е спряган за министерски пост на мястото на патрона си Евгений Бакърджиев, само че се оказва, че има картонче от Държавна сигурност. Предупреден да не се напъва, с цел да не бъде осветен като сътрудник, той напуща самичък държавното управление и повече не се връща на държавна работа. Започва да се занимава с бизнес, освен това много сполучливо. Принадлежността на Анатоли към, 6-о е публично оповестена едвам 10 години по-късно при инспекция по различен мотив. Георгиев по това време от дълго време няма нищо общо с политиката и върти сериозен бизнес с куриерски колета и охранителни услуги.

Така и не стана ясно за какво двамата с Цветанка Ризова се разделиха, само че Анатоли Георгиев е намеквал пред другари, че журналистката му е изневерила с различен млад и проспериращ политик какъвто бил самият той, когато се срещнали.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР