Малко след старта на пандемията тв водещата Цветанка Ризова тихомълком

...
Малко след старта на пандемията тв водещата Цветанка Ризова тихомълком
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Мъжът на Цветанка Ризова - първа дружка и зам.-министър на Евгений Бакърджиев

Малко след старта на пандемията тв водещата Цветанка Ризова тихомълком постави точка на близо четвърт век брак с предприемача Анатоли Георгиев и реши да търси щастието с нов мъж. И до момента в който печената журналистка изкара плевел романс с надалеч по-младия от нея лекар Веселин Йолов, Lupa.bg се добра до никому незнайни детайлности за първия й брачен партньор.

Анатоли, с който Цвети се среща до момента в който отрязава политическа конференция на Боровец в края на предишния век, напълно не е инцидентен човек. По това време той минава за дясната ръка на " синия " вицепремиер Евгений Бакърджиев, който колеше и бесеше в кабинета на Иван Костов. Нещо повече - едвам навършил 30, Георгиев е заместител на Бъки Бомбата в министерството на районното развиване.

Рахатът обаче ненадейно свършва през 1999 година, когато е първият огромен ремонт на кабинета Костов. Тогава изгоряха знакови фигури като Богомил Бонев, Александър Божков, Вилхелм Краус и самия Бакърджиев поради отчети на службите за корупция, които не сме видели и до през днешния ден.



Евгений Бакърджиев (вдясно) на мач на обичания Левски

Първоначално Анатоли Георгиев е спряган за министерски пост на мястото на патрона си Евгений, само че се оказва, че има картонче от Държавна сигурност. Предупреден да не се напъва, с цел да не бъде осветен като сътрудник, той напуща самичък държавното управление и повече не се връща на държавна работа.

Принадлежността на Анатоли към 6-о е публично оповестена едвам 10 години по-късно при инспекция по различен мотив. Георгиев по това време от дълго време няма нищо общо с политиката и върти сериозен бизнес с колета и охранителни услуги.

Така и не стана ясно за какво двамата с Цветанка се разделиха, само че Анатоли намеквал пред другари, че журналистката му е изневерила с различен млад и проспериращ политик, какъвто бил самият той, когато се срещнали.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР