Малко професии изискват такава страст като спорта. Вероятно затова и

...
Малко професии изискват такава страст като спорта. Вероятно затова и
Коментари Харесай

La dolce vita: 5 урока по пълноценен живот от Виктория от "Игри на волята"

Малко специалности изискват такава пристрастеност като спорта. Вероятно по тази причина и спортистите са едни от най-темпераментните хора въобще. 

Виктория от " Игри на волята " не прави изключение. Волейболистката нееднократно е признавала, че спортът, с който се занимава, е огромната ѝ пристрастеност. Но е реалност, че отношението към спорта се е пренесло и в живота ѝ. Видяхме го и в риалитито, виждаме го и в този момент в профила ѝ в Instagram. Просто каквото и да прави Виктория, го прави със пристрастеност и предпочитание. А от това можем единствено да се учим. Ето 5 урока, които всеки от нас може да вземе, с цел да направи живота си по-добър:

Виж още: Признание: Силните и самостоятелни дами плашат Дани Петканов 

Грижи се за себе си

Това е нещо, което ще ви го каже всеки състезател под някаква форма. Спортът дава дисциплинираност, здраве и избистрен разум, а това звучи като нужното за не просто прекрасен, само че и първокласен живот.

Угаждай си всеки ден

Животът е прекомерно къс и непредсказуем, с цел да отлагаме удоволствията в него. Така прави и Виктория, която постоянно снима кулинарните изкушения, с които си угажда в сезона на " Диета преди Нова година, че не ми става роклята ". 

Намирай време за околните си

Независимо дали става въпрос за семейство или другари, това са най-важните хора в живота ни и време за тях би трябвало да се намира. Защото най-после остават спомените с тези хора, а не броят на свършените задания в работата. 

Виж още: Бъдеща фитнес машина: Риалити звезди от " Игри на волята " вкараха Касим в залата

Знай какво искаш

Ако не знаеш какви са задачите в живота ти, по какъв начин ще ги постигнеш? Това ни сподели Виктория по време на присъединяване си в " Игри на волята ", където нейната цел беше премията. Е, не я завоюва, само че пък ни даде скъп урок за това по какъв начин да бъдем себе си.

Не се съобразявай с мнението на другите

Което по никакъв метод не значи " не зачитай мнението на другите ". Хората сме обществени животни и е извънредно време да разберем, че всеки един от нас има правото на друга позиция. Затова и Виктория няма нищо срещу хейта против себе си. Нещо повече - нито трие мнения, нито цензурира въпроси към нея. Тя благодари на критиците си, че имат друго мнение... което обаче по никакъв метод не ѝ се отразява на нея самата. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР