Малко преди обявяването на извънредното положение у нас, което доведе

...
Малко преди обявяването на извънредното положение у нас, което доведе
Коментари Харесай

Евгения Джаферович разказа за страховете от мечтаната процедура и (липсващата) подкрепа на любимия

Малко преди оповестяването на изключителното състояние у нас, което докара до прекъсване на всевъзможни планови интервенции, инфлуенсърката Евгения Джаферович се подложи на мечтана процедура, която реши естетически проблем, с който се бори от години - методът, по който наподобява корема ѝ след двете раждания. 

Виж още: Джулката се преобрази, Илиян пък показа трогателни фотоси на дребния Давид

Пред камерите на " На Кафе " тя показа, че след насилствените секцио и абдоминопластиката коремът ѝ в действителност въобще не се събрал. Разширената коремна стена в композиция с непотребните мазнини в региона направило по този начин, че да не се харесва. Така на 9 март легнала под скалпела на надарени български лекари и през днешния ден е удовлетворена от постигнатия резултат.

Виж още: Роси Иванова – българската двойничка на Анджелина

Всъщност Евгения след интервенцията била много уплашена. Тя се страхувала от възобновяване - тялото е по-слабо и му би трябвало време и сили, с цел да се оправи с претърпяната процедура. А това, съчетано с заплахата от ковид, уплашило много гримьорката. Е, през днешния ден това към този момент ѝ наподобява даже занимателно.

Виж още: Маги Джанаварова преборила болест с 14 дни апетит! Певицата за различната медицина и месото

Самата процедура била мъчителна, само че не чак толкоз, колкото да вземем за пример абдоминопластиката, секциото или събирането на матката след раждането. В последна сметка, показва Джаферович, най-важно е до какъв брой е сензитивен човек що се отнася до болката. 

Виж още: Голотата като изкуство - Диляна Попова съблазява с красиви фрагменти в черно и бяло

Изненадващо обаче, брачният партньор ѝ Ваня Джаферович в началото не я подкрепил в желанието ѝ за процедурата. Самият той се шегувал с корема ѝ и постоянно я пощипвал. А не я подкрепил, тъй като щял да я ревнува повече. Това било необичайно за Евгения, защото предходната година тя го подкрепила, когато той решил да си присади коса. 

Евгения не съжалява за процедурата и е уверена, че няма да съжалява и за в бъдеще, тъй като живеем един живот и би трябвало или да свикнем с това, което виждаме в огледалото, или да създадем нещо.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР