Малко повече от месец след като организира благотворителния Мач на

...
Малко повече от месец след като организира благотворителния Мач на
Коментари Харесай

Стартира търгът в подкрепа на Петър Хубчев

Малко повече от месец откакто провежда благотворителния „ Мач на Надеждата “, Фондация „ Стилиян Петров “ продължава делото, стартирано на 6 септември в София. Между 20 и 31 октомври редица скъпи продукти, част от незабравимия футболен театър на „ Васил Левски “, ще бъдат разиграни на благотворителен търг в формалния профил на Фондацията във Фейсбук, предава Българска телеграфна агенция. 

Събраните средства пък ще бъдат предоставени на борещия се с рака Петър Хубчев. След като бе оказана морална поддръжка на славния защитник преди и по време на незабравимия " Мач на Надеждата “, в този момент ще се набират средства за неговото лекуване.

В благотворителния търг ще бъдат включени фланелките на звездите от мача, подписани персонално от тях. Припомняме, че измежду огромните участници във футболното събитие на годината бяха носителят на „ Златната топка “ Христо Стоичков, двукратният първенец на Англия с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, рекордьорът по мачове във Висшата лига Гарет Бари, един от най-великите играчи за всички времена – Рой Кийн, незабравимия Шей Гивън, головата машина Хенрик Ларсон, Луис Гарсия и куп други любимци на милиони по света.

Наред с екипите на звездите място ще намерят и няколко продукта с висока колекционерска стойност – подписана персонално от Стилиян Петров капитанска лента, флаговете на капитаните – Стан и Ицо, ъгловите флагчета, постаментите от екипите и топка от мача.

Линк към продуктите в търга, могат да бъдат видени на страницата: 

Благотворителният търг стартира през вчерашния ден, петък, в 19:00 ч. и ще продължи до 22:00 ч. на 31 октомври вторник. „ Петър Хубчев се нуждае от доста религия и положителна сила, с цел да премине през всички тези трудности. Призовавам всички да го подкрепим по този начин, както направихме и на благотворителния „ Мач на Надеждата “. С теб сме, Петьо! “, прикани Стилиян Петров.

Всеки, който желае да научи повече за търга и продуктите, както и по какъв начин може да наддава за тях, също ще получи цялата нужна информация на фейсбук-страницата на Фондация " Стилиян Петров ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР