Малко повече от година след като се оттегли като канцлер,

...
Малко повече от година след като се оттегли като канцлер,
Коментари Харесай

Меркел се завръща на екраните в Германия: Разследва убийства с кучето Путин

Малко повече от година откакто се отдръпна като канцлер, Ангела Меркел се завръща на немските телевизионни екрани. Този път обаче, вместо да се бори с държавните каузи, тя ще се опита да позволи изключително комплицирано ликвидиране.

Измислената Меркел е звездата във филм, който ще бъде показан по немската телевизия идната седмица. В него някогашният канцлер, който се е уморил от живота на пенсионер, се преоткрива като детектив. Придружена от младия си телохранител, Майк, и правилния мопс, Хелмут, тя се заема да открие кой е умъртвил барон Филип декор Баугенвиц, приапичен благородник, открит токсичен във винарската си маза.

Филмът е основан на поредност от бестселъри на немския хуморист Давид Сафиер. Първият Miss Merkel: Mord in der Uckermark (Мис Меркел: Убийство в Укермарк), името на нейния роден район в североизточна Германия, беше оповестен напролет на 2021 година, няколко месеца преди тя да се отдръпна след 16 години на власт. Продадени са повече от 800 000 копия и е преведена на няколко езика.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР